Hoofdmenu

Afslag Werk

Erik

“Mijn werk betekent veel voor mij. Ik verdien geld, heb leuke collega’s en vind het heerlijk om buiten in het groen te mogen werken. Ik vind het ontzettend leuk werk dat ik doe. Er is bijna geen leuker werk, zou ik willen zeggen.”

“Elke ochtend ruim ik ‘de 9 werelden van golf’ op. Ik raap de golfballen op met de ballenraper. Dat vind ik erg leuk om te doen.

Net als schoffelen en planten snoeien. Ik vul elke dag de golfballen bij. Verder hou ik al het groen bij op de golfbaan: schoffelen en snoeien dus, en twee maal per week mag ik ‘de wereld van grass differen’. Dat betekent dat ik het stukgeslagen gras van de golfers repareer met grond en graszaad om weer een groene grasmat te krijgen. En ik leeg een maal per week de vuilnisbakken op de golfbaan. In de winter snoei ik alle grassen in de perken, zodat deze planten in het voorjaar weer mooi kunnen uitlopen.

Mijn jobcoach Tom Koot komt eens in de zes tot acht weken langs. We bespreken dan mijn werk en hoe het gaat. En we bespreken bijvoorbeeld hoe je met collega’s omgaat of met de golfers. Hij helpt mij goed als ik een probleem of vraag heb. Als hij niet direct een antwoord heeft, komt hij er later op terug. Dan komt het altijd wel goed.

Tom betekent veel voor mij omdat ik zo altijd iemand heb om op terug te vallen bij problemen.

Dat werkt voor mij goed en prettig en we kunnen het goed vinden met elkaar.

Ik heb twee collega’s op de golfbaan waar ik mee samenwerk. Dat gaat eigenlijk heel goed. Ook praat ik graag met de golfers die komen golfen op ons oefenterrein op de 9 werelden van golf. Zo leer ik mensen een beetje kennen en met sommige mensen heb ik ook een soort band. Dat vind ik heel leuk.”