Hoofdmenu

Afslag Werk

Over Ons

Afslag Werk is een regionaal re-integratiebedrijf met het keurmerk Blik op Werk. Wij hebben een uitgebreid netwerk van werkgevers in de regio Amstelland en de Meerlanden.

Afslag Werk zoekt en vindt banen voor mensen met een arbeidshandicap. Wij hebben een brede kennis en expertise om mensen naar werk toe te leiden. Ook mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Als mensen een baan hebben, geven wij ondersteuning om deze baan te behouden.

Onze mensen vinden werk bij diverse bedrijven, zorgcentra, bouwbedrijven, kwekerijen, magazijnen, winkels etc. Werken kan parttime of fulltime.

Afslag Werk kent verschillende onderdelen:

  1. Advisering
  2. Jobfinding
  3. Jobcoaching
  4. Werkfit maken
  5. Stage
  6. Trainingen

Zie voor meer informatie: Onze Producten

Afslag Werk is onderdeel van Ons Tweede Thuis, organisatie voor mensen met een handicap.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Klik hier voor onze...

Missie

Afslag Werk ondersteunt mensen met een arbeidsbeperking in het vinden en behouden van werk zodat zij kunnen participeren in de maatschappij.

Visie

Iedereen heeft mogelijkheden en wij geven onze klanten de kans om die te ontwikkelen en om ervaringen op te doen

De klant heeft een eigen verantwoordelijkheid en wordt vanaf het begin actief betrokken in het proces. Wij maken samen met de klant een plan van aanpak en evalueren tussentijds met elkaar. De klant heeft een vaste jobcoach die het proces begeleidt. Waar nodig betrekken we het netwerk van de klant.

Download PDF

Ook opvraagbaar via een jobcoach

Download PDF

Ook opvraagbaar via een jobcoach