Eric is weer full-time aan de slag

Eric start bij Secu products.

Maandag 4 november is de eerst werkdag van Eric Sweekhorst bij Secu products in Nieuw Vennep.

In 2018 zat Eric langdurig thuis. Eric heeft een ernstige vorm van smetvrees. Het langdurig thuiszitten was niet goed voor Eric.

Door bemiddeling van Harrie Koot als jobcoach is Eric als bijzonder medewerker gaan werken bij Ons Tweede Thuis op de inpakafdeling bij werkcentrum Spoorzicht. Door deze werkplek kwam Eric weer in een arbeidsritme en had hij minder last van zijn dwanggedachten. Gaandeweg is Eric samen met zijn jobcoach op zoek gegaan naar werkmogelijkheden bij een regulier bedrijf.

Op werkcentrum Spoorzicht worden veel inpakwerkzaamheden gedaan voor Secu products, een aantal inpakwerkzaamheden waren te groot van volume om op de locatie van Spoorzicht te doen.  Van daaruit ontstond het idee om deze werkzaamheden door Eric op de locatie van Secu te laten uitvoeren. Eind augustus heeft Eric deze werkzaamheden in de werkplaats van Secu uitgevoerd.

Na 2 dagen meedraaien was het snel duidelijk dat Secu products als bedrijf voldoende aanpassingen kon bieden om Eric daar in een schone en veilige omgeving te laten werken.

Per 4 november gaat Eric full-time aan de slag bij Secu. Clienten en begeleiders van Spoorzicht zullen de aanwezigheid van Eric gaan missen, maar gelukkig is Secu vlakbij, dus Eric kan makkelijk een keertje op de koffie komen.

Comments are closed.